ELS PLATS
Aperitius i Tapes:
Banderillas de mercat “punxades a ma”
Patates Xips
Olives Farcides
Olives Picants
Olives de Kalamata
Musclos en Escabetx
Seitons
Anxoves
Escopinyes
Llardons
Russa Especial amb Olivada
Xoriçets a la Sidra
Cargols amb Salsa Picant
Capipota
Botifarra al Cava amb Pinya
Calamarcets amb Carxofes
Petit Variat de l’Esperit (Xips, Anxoves, Olives Farcides i “Banderillas”)
Variat de l’ Esperit (Escopinyes, Anxoves, Russa i Olives Farcides)
Els Entrants:
Amanida de Foie
Amanida de Fumats
Amanida tèbia de Bolets
Carpaccio de Gambes
Hummus
Cuscús amb Verduretes
Trinxat com a La Cerdanya
Crema de Carbassa
Els Peixos:
Tataki de Tonyina
Tàrtar de Salmó
Marmitako de Tonyina
Bacallà amb Espinacs a la Crema
Les Carns:
Canelons amb Salsa de Foie i Ceps
Royal d’ Au
Galta de Vedella amb Parmentier i Fruits secs
Sorpresa d’Ibèric amb Reducció de Porto i Bolets
El Rebost:
Tres Formatges de Cabra Catalans
Foie Mi-cuit
Assortit d’ Embotits Catalans
Assortit d’ Embotits Ibèrics
Pernil Ibèric d’Aglà de Huelva
Per Acompanyar:
Pa Variat
Pa amb Oli
Pa amb Tomàquet
I… Demà Començo!
Pastís de la Casa
Brownie de Xocolata Negra… o Blanca