ELS PLATS

Aperitius i Tapes:

 

Banderillas de mercat “punxades a ma”

Patates Xips

Olives Farcides

Olives Picants 

Olives de Kalamata 

Musclos en Escabetx 

Seitons 

Anxoves 

Escopinyes 

Llardons 

Russa Especial amb Olivada 

Xoriçets a la Sidra 

Cargols amb Salsa Picant 

Capipota 

Botifarra al Cava amb Pinya 

Calamarcets amb Carxofes                

Petit Variat de l’Esperit  (Xips, Anxoves, Olives Farcides i “Banderillas”)

Variat de l’ Esperit  (Escopinyes, Anxoves, Russa i Olives Farcides)

 

 

Els Entrants:

 

Amanida de Foie

Amanida de Fumats 

Amanida tèbia de Bolets 

Carpaccio de Gambes      

Hummus 

Cuscús amb Verduretes 

Trinxat com a La Cerdanya 

Crema de Carbassa 

 

 

Els Peixos:

 

Tataki de Tonyina 

Tàrtar de Salmó              

Marmitako de Tonyina     

Bacallà amb Espinacs a la Crema 

 

 

Les Carns:

 

Canelons amb Salsa de Foie i Ceps

Royal d’ Au

Galta de Vedella amb Parmentier i Fruits secs 

Sorpresa d’Ibèric amb Reducció de Porto i Bolets 

 

 

 

El Rebost:

 

Tres Formatges de Cabra Catalans 

Foie Mi-cuit 

Assortit d’ Embotits Catalans 

Assortit d’ Embotits Ibèrics 

Pernil Ibèric d’Aglà de Huelva         

 

 

Per Acompanyar:

 

Pa Variat 

Pa amb Oli 

Pa amb Tomàquet 

 

 

I… Demà Començo!

 

Pastís de la Casa 

Brownie de Xocolata Negra… o Blanca                   

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s